top of page

Kjøps prosessen er enklere enn mange tror...

Kjøp av bil hos oss er langt enklere enn det mange forbinder ett bilkjøp med. Det er mange fordeler med å gjøre enn bruktbilkjøp hos en forhandler. Den viktigste av dem er trygghet både under og etter kjøpet.

Du trenger normalt ikke å bruke flere dager på bilkjøp. Når du handler hos oss, holder det med at du velger, mens våre dyktige medarbeidere veileder deg. Vi gjør vårt ytterst beste for å la dette bli ett fornuftig og langsiktig bil investering for deg. 

Hva gjør du?

Du forteller oss hva behovet er og om det er noen spesielle ønsker som bør tas hensyn til.

Gi oss gjerne beskjed om budsjett og eventuelle økonomi som du ønsker at vi skal ivareta.

Har du innbytte bil, som det ønskes å ta med i vurdering? Gi beskjed til en av våre medarbeidere.

Hva gjør vi?

Vi veileder deg og presenterer utvalgte biler, som passer til dine preferanser. Om ønskelig, vil våre dyktige medarbeidere også kunne finne alternativer som du også bør ha med i vurdering.

Hvis du ikke allerede har finansiering klar, vil vi kunne tilby en god og konkurransedyktig finansieringsløsning for deg. Dette tar kun noen minutter. Vi har avtale med de fleste store bakene og kan derfor finne en god avtale, i forhold til ditt behov. Dokumentarbeidet vil også bli ivaretatt av oss.

Vi vil også kunne tilby forsikrings alternativer, dette i samarbeid med, de kjente forsikringsselskapene. Forsikrings prisen vil være oppgitt, før du velger ett alternativ.

Som godkjent aktør av statens vegvesen, til å kunne utføre omregistrering, har vi tilgang til Autoreg og eget skiltlager. Dette gir deg som kunde en stor fordel iforhold til rask levering. Vi gjør hele jobben, i mens du overtar bilen til ønsket tid.

ett bilkjøp hos oss kan gjøres på dagen!

bottom of page